106
Υλικά
- καραβίδες 1 κιλ
- αντζούγιες 20 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- θυμάρι 1 κγ
- ρίγανη 1 κγ
- μαϊντανός 3 κσ
- κάππαρη 1 κγ
- μαύρες ελιές 10 τμχ
- ξύδι 3 κσ
- ελαιόλαδο 10 κσ
Υλικά 1 κιλό φρέσκες καραβίδες Για τη σάλτσα 20 φιλετάκια αντσούγιας 2 σκελίδες σκόρδο 1 καυτερή κόκκινη πιπερίτσα 1 κουταλάκι τριμμένο θυμάρι 1 κουταλάκι ρίγανη 3 κουταλιές ψιλοκομμένος μαϊντανός 1 κουταλάκι κάππαρη $10 μαύρες ελιές, χωρίς κουκούτσι 3 κουταλιές ξίδι 10 κουταλιές ελαιόλαδα
Διάβασε τη συνταγή στο syntagesmeepityxia.blogspot.com