201
Υλικά
- καραβίδες 10 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ντομάτα 2 τμχ
- ντοματίνια 12 τμχ
- ούζο 1 ποτ κρασ
- λευκό κρασί 1 ποτ κρασ
- ντοματοπολτός 1.5 κσ
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- ζάχαρη 0.5 κγ
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- μακαρόνια 1 πκτ
Υλικά Καραβίδες 10 τεμ Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ ψιλοκομμένο Σκόρδο 2 σκελίδες ψιλοκομμένες Ντομάτες 2 τεμ μέτριες ώριμες τριμμένες στον τρίφτη Ντοματίνια 10-12 τεμ κομμένα στην μέση Ούζο 1 ποτηράκι Λευκό κρασί 1 ποτήρι του κρασιού Ντοματοπολτός 1 1/2 κουτάλι της σούπας Πάπρικα γλυκιά 1 κουταλάκι του γλυκού Αλάτι- πιπέρι Ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού Ζάχαρη 1/2 κουταλάκι του γλυκού Μαϊντανός 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένος για πασπάλισμα προαιαρετικά
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr