by admin

Κατσαρίδες τηγανιτές ή κοκκινιστές με ρύζι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Η κατσαρίδα ή rissoides desmaresti, όπως λέγεται επιστημονικά, είναι είδος γαρίδας. Η κύρια διαφορά κατσαρίδας και γαρίδας, είναι ότι η γαρίδα είναι πολύ γρηγορότερη, αλλά και οι δύο είναι νοστιμότατες. Γίνονται τηγανιτές, κοκκινιστές με ρύζι, ή με μακαροτσίνια....
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com
Κατηγορία: Θαλασσινά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το faghta-giagias.blogspot.com