by admin

ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Τα βαζουμε σε ένα σουρωτηρι και αφηνουμε λιγο να στραγγιξουν. Σε μια λεκανη  ριχνουμε το αλευρι αλατιζουμε τα καλαμαρια και αλευρωνουμε καλα να τραβηξει ολη την υγρασια τους. Βαζουμε μπολικο λαδι σε βαθυ τηγανι η'κατσαρολα να καψει καλα το λαδι,τιναζουμε το περιττοαλευρι απο τα καλαμαρια και τα ριχνουμε λιγα λιγα στο καυτο λαδι ωστε να τηγανιστουν σωστα.Μολις παρουν ενα χρυσοκιτρινο χρωμα ειναι ετοιμα,με μια τρυπιτη κουταλα τα αφαιρουμε τα βαζουμε σε πιατελα με αποροφητικο χαρτι να στραγγιξουν τα λαδια.Τα σερβιρουμε ζεστα με λεμονι.ΥΓ:Προσοχη στο τηγανισμα..δεν τα τηγανιζουμε  παρα
Διάβασε τη συνταγή στο mamascook.blogspot.com
Κατηγορία: Θαλασσινά
Περισσότερες συνταγές: καλαμάρια τηγανητά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το mamascook.blogspot.com