190
Τα βαζουμε σε ένα σουρωτηρι και αφηνουμε λιγο να στραγγιξουν. Σε μια λεκανη ριχνουμε το αλευρι αλατιζουμε τα καλαμαρια και αλευρωνουμε καλα να τραβηξει ολη την υγρασια τους. Βαζουμε μπολικο λαδι σε βαθυ τηγανι η'κατσαρολα να καψει καλα το λαδι,τιναζουμε το περιττοαλευρι απο τα καλαμαρια και τα ριχνουμε λιγα λιγα στο καυτο λαδι ωστε να τηγανιστουν σωστα.Μολις παρουν ενα χρυσοκιτρινο χρωμα ειναι ετοιμα,με μια τρυπιτη κουταλα τα αφαιρουμε τα βαζουμε σε πιατελα με αποροφητικο χαρτι να στραγγιξουν τα λαδια.Τα σερβιρουμε ζεστα με λεμονι.ΥΓ:Προσοχη στο τηγανισμα..δεν τα τηγανιζουμε παρα
Διάβασε τη συνταγή στο mamascook.blogspot.com