by admin

Μελωμένο Κρασάτο Χταποδάκι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ο καλύτερος τρόπος για να μην το «χάσεις» το χταπόδι είναι να το κάνεις βραστό ή με κάποια σάλτσα όταν μιλάμε για μικρά ή μεσαία μεγέθη. Τα μεγάλα γίνονται ωραία ψητά στην θράκα. Επέλεξα λοιπόν μια εκδοχή με σάλτσα μυρωδάτη και άκρως γευστική. Πλένετε καλά το χταπόδι. Αφαιρείτε την σακούλα με το μελάνι καθώς και ...
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com
Κατηγορία: Θαλασσινά
Περισσότερες συνταγές: χταπόδι κρασάτο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το aromavanillias.blogspot.com