61
Υλικά
- ελαιόλαδο 2 κσ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- σπόροι μουστάρδας 0.5 κγ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- σκόρδο 2 σκελ
- μπούκοβο 0.5 κγ
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- πιπέρι 0.5 κγ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- καρύδα 50 γρ
- μέλι 1 κγ
- γαρίδες 200 γρ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- κόλιαντρο -
- ρύζι μπασμάτι -
Αυτή η ανάρτηση θα μπορούσε να έχει ως τίτλο "πως η Ξανθή έφαγε καρύδα".Είναι όμως ένα πιάτο από τη διεθνή κουζίνα και μάλιστα από την Ινδία.Με την καρύδα σε όλες της τις μορφές εγώ δεν είχα και τις καλύτερες σχέσεις ποτέ, έλα όμως που δεν χαλάω χατίρια Μη νομίζεται ότι ξεφυλλίζω εγώ μόνο περιοδικά μαγειρικής, στο Λονδίνο ο καλός μου σύντροφος είδε αυτό το πιάτο σε περιοδικό και λέει όταν γυρίσουμε αυτό θα το φτιάξουμε.Εφοδιάστηκα λοιπόν καρύδα την καθάρισε την έκοψε σε κομμάτια και έγινε το φαγητό...
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr