Τα 10 πολύτιμα Μυστικά μου, για τραγανά τηγανητά καλαμαράκια

Καταχωρήθηκε στις 23/04/18

1 Ψήφοι Ψήφισε

•Πώς θα πετύχω καλαμαράκια μαλακά εσωτερικά και τραγανά απ’ έξω; Τα καλαμάρια είτε τηγανητά είτε μαγειρευτά γίνουν, να θυμάστε ότι θέλουν ελάχιστο μαγείρεμα. Όσο πιο πολύ τα τηγανίζετε ή τα μαγειρεύετε, τόσο πιο ελαστικά με τσιχλωτή υφή γίνονται. •Πως καθαρίζω τα φρέσκα καλαμάρια; 1.Πάντα φορώντας γάντια, τραβάμε το κεφάλι σιγά σιγά προς τα έξω

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.argiro.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!