Το μυδο-πλίγουρο, που αγάπησα

Καταχωρήθηκε στις 07/03/12

2 Ψήφοι Ψήφισε

Όταν το φαγητό συνδυάζει γεύσεις θάλασσας πολύ το χαίρομαι. Και η αλήθεια είναι ότι κάνω ότι μπορώ για ν’ αποφεύγω τα πολλά κρεατικά, πόσο μάλλον τώρα που βαδίζουμε και μέσα στην Σαρακοστή. Φαγάκι λοιπόν αγαπημένο τα θαλασσινά: γαρίδες, σουπιές, καλαμαράκια, μύδια, ψαρικά ψηλά ή πιο χοντρά. Το μαγειρεύεις γρήγορα, συνδυάζετε με λαχανικά και πάσης φύσεως ζυμαρικά και είναι άκρως γευστικό....

Διάβασε τη συνταγή στο https://aromavanillias.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!