by admin

Χταποδάκι με ελιές και κάππαρη

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Ένας ιδιαίτερος τρόπος να μαγειρέψουμε το χταποδάκι συμπικνώνοντας όλα τα αρώματα του καλοκαιριού. Ιδανικός ουζομεζές αλλά και για ένα ελαφρύ γεύμα. 1 χταπόδι περίπου 1,5 kg κατά προτίμηση φρέσκο 1 κονσέρβα ντομάτα κονκασέ 1 φλιτζανάκι του καφέ κάππαρη ξαρμυρισμένη 1 φλιτζάνι του τσαγιού πράσινες ελιές σε φέτες 1 κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο 1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr
Κατηγορία: Θαλασσινά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sintagespareas.gr