39
Υλικά
- χταπόδι 1 τμχ
- κόκκινα κρεμμύδια 1 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 1 τμχ
- δαφνόφυλλα 3 φύλλα
- μπαχάρι 5 κόκκοι
- πορτοκάλι 1 τμχ
- λευκό ξύδι 3 κσ
- ξύδι βαλσαμικό 3 κσ
- ούζο 1 ποτ κρασ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ελαιόλαδο -
Τα τελευταία θαλασσινά του καλοκαιριού, είναι στην κατάψυξη και μάλλον ήρθε η ώρα να βρουν τον προορισμό τους, προς την κατσαρόλα. Έτσι έγινε με τούτο το χταποδάκι. Υλικά: 1 μέτριο κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε μισοφέγγαρα, 1 μεγάλη πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε λωρίδες, 2-3 φύλλα δάφνης, 4-5 κόκκους μπαχάρι, 1 μέτριο πορτοκάλι καθαρισμένο και κομμένο σε φετάκια 2-3 κουταλιές ξύδι λευκό ή μπαλσάμικο, 1 ποτηράκι ούζο...
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com