123
Υλικά
- χταπόδι 1.5 κιλ
- κρεμμύδια 280 γρ
- ούζο 125 ml
- ελαιόλαδο 125 ml
- μαραθόριζα 200 γρ
- ελιές 60 γρ
- σκόρδο 3 σκελ
- δαφνόφυλλα 3 φύλλα
- ξύδι 60 ml
- μουστάρδα 1 κσ
Χταπόδι με ούζο, μαραθόριζα και ελιές! Η συνταγή αυτή είναι κατάλληλη για κάθε εποχή, αλλά εμείς προτιμάμε να τη μαγειρεύουμε το καλοκαίρι. Ο λόγος; Το καλοκαίρι μπορεί κανείς να απολαύσει μαζί με το χταπόδι και ένα ποτηράκι παγωμένο ούζο σε ηλιόλουστη βεράντα ή έναν κήπο. Επιπλέον, το πιάτο αυτό είναι ένας εξαιρετικό ορεκτικό για κάθε γεύμα με θαλασσινά, αν έχετε κάποιο τραπέζι με φίλους ή την οικογένειά σας.
Διάβασε τη συνταγή στο www.littlecookingtips.com