83
Υλικά
- χταπόδι 1 κιλ
- κόκκινο κρασί 60 ml
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- ελαιόλαδο -
- φασκόμηλο 5 φύλλα
- μαϊντανός -
- αλάτι -
- πιπέρι -
Φορτιστής της μαγειρικής έμπνευσης και της καλλιτεχνικής, το χταπόδι είναι από τα πλάσματα που κυκλοφορούν με ανταγωνιστική συχνότητα σε πιάτα και έργα τέχνης και τεχνικής. Κάτι τα ευέλικτα οκτώ πλοκάμια που επικαλούνται τη δύναμη του 8, κάτι οι καλογραμμένες ανυποχώρητες βεντούζες, λίγο ο συμβολισμός της μεταμόρφωσης, η ταχύτητα και το νυκτόβιο κυνήγι του, η ευφυΐα...
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com