Χταπόδι σαν σαγανάκι

Καταχωρήθηκε στις 17/04/19

1 Ψήφοι Ψήφισε

Όταν μιλάμε για σαγανάκι εννοούμε ένα μεζέ τηγανητό συνήθως με γραβιέρα, κεφαλοτύρι ή φέτα ή κάποιο άλλο τυρί που προορίζεται για αυτό το σκοπό όπως η φορμαέλλα. Το όνομά του προέρχεται από το ομώνυμο σκεύος μέσα στο οποίο συνήθως προετοιμάζεται. Θα συναντήσουμε βέβαια ως σαγανάκι και κάποια πιάτα που παρασκευάζονται με θαλασσινά όπως οι γαρίδες ή τα μύδια με την προσθήκη ντομάτας και τυριού.

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.asproylas.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!