ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΠΕΤΖΟΦΑΪ ΚΡΑΣΑΤΟ ΜΕ ΞΕΡΑ ΣΥΚΑ

Καταχωρήθηκε στις 02/06/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

Το σπετζοφάι είναι για εμάς ένας αγαπημένος μεζές! Σήμερα δοκιμάσαμε μια τρίτη εκδοχή με χταπόδι, πραγματικά ανεπανάληπτη! Αυτή όμως είναι σημαντικά διαφορετική από τις προηγούμενες, καθώς απουσιάζει εντελώς η ντομάτα και το φαγητό μαγειρεύεται σε κρασί και παίρνει ξεχωριστή γεύση από ξερά σύκα! Ακούγεται λίγο gourmet... Και γιατί όχι;

Διάβασε τη συνταγή στο https://shogunkitchen.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!