by admin

Χταπόδι στην γάστρα με fusilli σπανάκι και σάλτσα Napoletana (Το Πρωινό 3.02.14)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

2 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε καρέ 1 χταπόδι (περίπου 1 κιλό) καθαρισμένο 6 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο 1/3 φλ. ελαιόλαδο 2 σκ. σκόρδο ολόκληρες 2 χρωματιστές πιπεριές κομμένες σε καρέ 1 μεγάλο καρότο κομμένο σε μικρά καρέ 500 γρ. φακές 1 συσκευασία Fusilli 400 γρ. σάλτσα Napoletana 500 γρ. σπανάκι πλυμένο και στραγγισμένο αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr
Κατηγορία: Θαλασσινά
Περισσότερες συνταγές: κόκκινη σάλτσα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το argiro.gr