Χταπόδι στην γάστρα με fusilli σπανάκι και σάλτσα Napoletana (Το Πρωινό 3.02.14)

Καταχωρήθηκε στις 05/03/14

2 Ψήφοι Ψήφισε

2 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε καρέ 1 χταπόδι (περίπου 1 κιλό) καθαρισμένο 6 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο 1/3 φλ. ελαιόλαδο 2 σκ. σκόρδο ολόκληρες 2 χρωματιστές πιπεριές κομμένες σε καρέ 1 μεγάλο καρότο κομμένο σε μικρά καρέ 500 γρ. φακές 1 συσκευασία Fusilli 400 γρ. σάλτσα Napoletana 500 γρ. σπανάκι πλυμένο και στραγγισμένο αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διάβασε τη συνταγή στο http://argiro.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!