Χταπόδι στον Φούρνο

Καταχωρήθηκε στις 05/04/21

1 Ψήφοι Ψήφισε

Το χταπόδι, το ιδιαίτερο κεφαλόποδο των Ελληνικών θαλασσών το απολαμβάνουμε ποικιλοτρόπως και πάντα η γεύση του θα είναι εξαιρετική, μοναδική!Αφού το έχουμε δοκιμάσει σε πολλές διαφορετικές συνταγές, σήμερα το φτιάξαμε με πατάτες στον φούρνο. Τρυφερό και ζουμερό και καραμελωμένο, με τις πατάτες του, που μερικοί θεωρούν ακόμα καλύτερες κι από το χταπόδι το ίδιο.Λιτή συνταγή και με ελάχιστα συστατικά. Ψήθηκε σε χαμηλής θερμοκρασίας φούρνο για αρκετή ώρα. Έτσι πήρε τον χρόνο του να σιγομαγειρευτεί μέσα στους δικούς του χυμούς και να ποτιστούν με τη νοστιμιά του οι πατάτες.

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.kitchenstori.es

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!