Χταπόδι του γλυκάνισου με σύκα και αμύγδαλα

Καταχωρήθηκε στις 29/03/11

1 Ψήφοι Ψήφισε

Το σύκο δίνει μια γλυκιά γεύση στο φαγητό,που όμως εξισορροπείται από τις πιπεριές.Ο γλυκάνισος κρατάει τον τόνο...Αν θέλετε μπορείτε να ρίξετε τα αμύγδαλα στο τέλος για να μη μαλακώσουν και να διατηρήσουν την καπνισμένη γεύση τους...Σε κάθε περίπτωση μην ξεχάσετε μπόλικο πιπέρι από πάνω!

Διάβασε τη συνταγή στο https://cookthebook.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!