137
Υλικά
- φαρίνα 80 γρ
- κρόκοι 5 τμχ
- ασπράδι 5 τμχ
- ζάχαρη 70 γρ
- αραβοσιτέλαιο 65 ml
- γάλα 65 ml
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- εκχύλισμα βανίλιας 2 κγ
- μαρμελάδα φράουλα 0.5 φλ
Αυτό το ρολό είναι κάπως άγλυκο. Εμένα δεν με ενόχλησε καθόλου αλλά αν το θέλετε πιο γλυκό τότε είτε θα αυξήσετε την ποσότητα της ζάχαρης σε 100 γρ. είτε θα το πασπαλίσετε με μπόλικη ζάχαρη άχνη όταν κρυώσει.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr