by admin

Αφράτο swiss roll με μαρμελάδα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Αυτό το ρολό είναι κάπως άγλυκο. Εμένα δεν με ενόχλησε καθόλου αλλά αν το θέλετε πιο γλυκό τότε είτε θα αυξήσετε την ποσότητα της ζάχαρης σε 100 γρ. είτε θα το πασπαλίσετε με μπόλικη ζάχαρη άχνη όταν κρυώσει.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr
Κατηγορία: Τούρτες-Κορμοί
Περισσότερες συνταγές: ρολό με μαρμελάδα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sintagespareas.gr