61
Υλικά
- μπισκότα digestive 1 πκτ
- βούτυρο 100 γρ
- φυτική κρέμα γάλακτος 500 γρ
- τυρί κρέμα 300 γρ
- μαρμελάδα 250 γρ
Τρίβουμε το μπισκότο στο μιξεράκι να γίνει πούδρα. Λιώνουμε το βούτυρο. Στο τσέρκι που θα χρησιμοποιήσουμε ρίχνουμε το μπισκότο και το βούτυρο. Ανακατεύουμε πολύ καλά να βραχεί όλο το μπισκότο και έπειτα το στρώνουμε σε ολόκληρο τον πάτο. Πιέζουμε έτσι ώστε να δημιουργήσουμε μια σφιχτή βάση. Τη βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.Χτυπάμε τη φυτική κρέμα να γίνει σαντιγύ. Ανακατεύουμε το τυρί κρέμα και το ρίχνουμε μέσα στη σαντιγύ. Τα ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.Το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει και να σφίξει καλά για τουλάχιστον 4 ώρες. Έπειτα ανακατεύουμε τη μαρμελάδα
Διάβασε τη συνταγή στο ditucook.blogspot.com