by admin

Cheesecake με μελομακάρονα Παρλιάρου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Πολτοποιούμε στον πολυκόφτη ταμαζί με τα ήδη τριμμένα καρύδια. Τοποθετούμε ένα τσέρκι διαμέτρου 24 εκ. σε πιατέλα και αδειάζουμε εκεί το μισό μείγμα. Πιέζουμε με την παλάμη μας ή με ένα κουτάλι για να απλωθεί ομοιόμορφα και να γίνει η βάση του cheesecake και βάζουμε στο ψυγείο για να σφίξει. Χτυπάμε στο μίξερ το τυρί κρέμα με την άχνη μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε την κανέλα, το ξύσμα και την κρέμα γάλακτος και χτυπάμε λίγα λεπτά, μέχρι να φτιάξουμε μία πυκνή, σφιχτή κρέμα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr
Κατηγορία: Τούρτες-Κορμοί
Περισσότερες συνταγές: τσιζκέικ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.steliosparliaros.gr