Κορμός με σοκολατένια μαρέγκα και κρέμα σοκολάτα Παρλιάρου

Καταχωρήθηκε στις 21/01/15

2 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά Μαρέγκα 5 ασπράδια αυγών 250 γρ. ζάχαρη 15 γρ. κακάο Κρέμα 250 γρ. φρέσκο γάλα, πλήρες 250 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά 6 κρόκοι αυγών 100 γρ. ζάχαρη 200 γρ. κουβερτούρα με περίπου 70% κακάο, ψιλοκομμένη

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.steliosparliaros.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!