53
Υλικά
- αυγά 3 τμχ
- ζάχαρη 1 φλ
- κρέμα γάλακτος 0.75 φλ
- αλεύρι 0.75 φλ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
- κανέλα 0.5 κγ
- μοσχοκάρυδο 2 πρέζα/ες
- αλάτι 2 πρέζα/ες
- ζάχαρη άχνη 2 κσ
- κακάο 2 κσ
- φουντούκι 0.33 φλ
- πραλίνα 1 φλ
- σαντιγί 1 φλ
- σοκολάτα 1 φλ
Για το παντεσπάνι 3 μεγάλα αβγά σε θερμοκρασία δωματίου 1 φλ. ζάχαρη 3/4 φλ. κρέμα γάλακτος 3/4 φλ. αλεύρι 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1/2 κ.γ. σόδα 1/2 κ.γ. κανέλα 2 πρέζες μοσχοκάρυδο 2 πρέζες αλάτι Για γέμιση και επικάλυψη 2 κ.σ. άχνη 2 κ.σ. κακάο 1/3 φλ. φουντούκια ψιλοκομμένα 1 φλ. πραλίνα σοκολάτας 1 φλ. χτυπημένη άγλυκη σαντιγί 1 φλ. τρίμμα σοκολάτας
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr