Κορμός Σοκολάτας Παρλιάρου

Καταχωρήθηκε στις 29/12/12

34 Ψήφοι Ψήφισε

Εκτέλεση για τη βάση: Στο μίξερ, σε μεσαία ταχύτητα, χτυπάμε τα ασπράδια με την ζάχαρη σε σφιχτή μαρέγκα. Σταματάμε το χτύπημα προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού, τους κρόκους ελαφρώς χτυπημένους και ανακατεύοντας με μία μαρίζ, προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο. Απλώνουμε σε μία επιφάνεια σιλικόνης ή σε μία λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο (Miele) στους 180οC [...]

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.glykes-alchimies.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!