92
Υλικά
- αυγά 5 τμχ
- ζάχαρη 125 γρ
- αλεύρι 100 γρ
- πούδρα αμυγδάλου 70 γρ
- γάλα 350 γρ
- κρέμα γάλακτος 150 γρ
- ζάχαρη 80 γρ
- κορν φλάουρ 40 γρ
- αυγά 1 τμχ
- κρόκοι 3 τμχ
- αμαρέτο 30 γρ
- κρέμα γάλακτος 250 τμχ
- ζάχαρη 150 γρ
- αμαρέτο 30 γρ
- ασπράδι 210 γρ
- ζάχαρη 250 γρ
- ζάχαρη 50 γρ
- βούτυρο αγελάδος 450 γρ
ΥΛΙΚΑ: 80 γρ. νερό 210 γρ. ασπράδια (5 αυγά περίπου) 250 γρ. ζάχαρη ψιλή + 50 γρ. Άρωμα βανίλιας λίγο αλάτι 450 γρ. βούτυρο αγελαδινό σε θερμοκρασία δωματίου
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com