by admin

Λευκή τούρτα αμυγδάλου, με επικάλυψη από ελβετική μαρέγκα βουτύρου!

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

ΥΛΙΚΑ: 80 γρ. νερό 210 γρ. ασπράδια (5 αυγά περίπου) 250 γρ. ζάχαρη ψιλή + 50 γρ. Άρωμα βανίλιας λίγο αλάτι 450 γρ. βούτυρο αγελαδινό σε θερμοκρασία δωματίου
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com
Κατηγορία: Τούρτες-Κορμοί
Περισσότερες συνταγές: αμυγδαλότουρτα, τούρτα αμυγδάλου

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το mageirikikaisintages.blogspot.com