63
Υλικά
- βούτυρο 220 γρ
- ζάχαρη 500 γρ
- αυγά 4 τμχ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κσ
- κακάο 150 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 230 γρ
- σταγόνες σοκολάτας 300 γρ
- τυρί κρέμα 200 γρ
- κρέμα γάλακτος 80 ml
- χυμός λεμονιού 1 κγ
- ξύδι 1 κγ
- ζάχαρη 100 γρ
- αυγά 1 τμχ
- ζάχαρη 150 γρ
- κρέμα γάλακτος 300 ml
Είναι υγρό, πλούσιο και fudgy. Οι σταγόνες σοκολάτας που έχουν μισολιώσει μέσα του δίνουν αυτή την ακαταμάχητη υφή. Και εκεί που περίμενες να παραδοθείς είς Κύριον από την πολύ σοκολάτα έρχεται το ανάλαφρο cheesecake swirl από πάνω και σε φέρνει στα ίσια σου…μέχρι την επόμενη κουταλιά.
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com