Πάβλοβα με μαύρο βατόμουρο και φράουλα

Καταχωρήθηκε στις 10/01/11

2 Ψήφοι Ψήφισε

Αυτό το γλυκάκι το έφτιαξα πρώτη φορά για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι και τρελάθηκαν όλοι.Τώρα που το πήρα το κολλάι, θα το φτιάξω σε διάφορες εκδοχές, φοβόμουν τη μαρέγκα μήπως δεν μου ψηθεί καλά, μήπως ...αλλά είναι πανεύκολο και πεντανόστιμο.

Διάβασε τη συνταγή στο https://epipantosepistitou-efik.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!