Πάβλοβα σοκολάτας Παρλιάρου

Καταχωρήθηκε στις 23/01/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά Σοκολατένια μαρέγκα 8 ασπράδια αυγών 425 γρ. ζάχαρη 50 γρ. κακάο Σαντιγί σοκολάτας 200 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, ψιλοκομμένη 400 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά, χτυπημένη στο μίξερ μέχρι να γίνει παχύρρευστη σαν γιαούρτι ...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.steliosparliaros.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!