by admin

Πάστα σοκολάτας με παντεσπάνι ινδοκάρυδου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά Για το παντεσπάνι 6 ασπράδια 6 κ.σ. ζάχαρη 180 γρ. ινδοκάρυδο 2 κ.σ. αλεύρι 250 ml. γάλα για το πασπάλισμα του παντεσπανιού Για την κρέμα 700 ml. γάλα 6 κροκάδια 200 γρ. ζάχαρη 2 πουδίνγες σοκολάτα   ή 7 κ.σ. corn flower 150 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 250 γρ. βούτυρο ακόμα 100 γρ. σαντιγί για την διακόσμηση
Διάβασε τη συνταγή στο mirodieskainostimies.blogspot.com
Κατηγορία: Τούρτες-Κορμοί
Περισσότερες συνταγές: παντεσπάνι, πάστες σοκολάτας

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το mirodieskainostimies.blogspot.com