118
Υλικά
- κουβερτούρα 600 γρ
- κρέμα γάλακτος 600 γρ
- αυγά 8 τμχ
- ζάχαρη 225 γρ
- αλεύρι 300 γρ
- κορν φλάουρ 25 γρ
- κρέμα γάλακτος 30 γρ
Υλικά
Σοκολάτα
Σοκολάτα
600 γρ. κουβερτούρα 50%-55% κακάο, λιωμένη σε μπεν-μαρί
600 γρ. κρέμα γάλακτος 35 % λιπαρά
Μπισκότο
7 κρόκοι αυγών
7 ασπράδια αυγών
1 αυγό ολόκληρο
225 γρ. ζάχαρη
300 γρ. αλεύρι
25 γρ. κορν φλάουρ
30 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr