57
Υλικά
Την συνταγή της Laly, μπορείτε να την δείτε, υπέροχα παρουσιασμένη, εδώ. Εγώ βέβαια πάλι έκανα τις αλλαγές μου... Πρώτα απ' όλα παστερίωσα τους κρόκους των αυγών, μετατρέποντας τους σε πατ-α-μπόμπ. Αυτήν την φορά δεν χρησιμοποίησα τα ασπράδια απο τα αυγά. Χρησιμοποίησα κανονική κρέμα γάλακτος, γιατί δεν συμπαθώ την φυτική. Στον καφέ με τον οποίο έβρεξα τα μπισκότα, πρόσθεσα ζάχαρη αλλά και λίγο Marsala. Και τέλος, χρησιμοποίησα τα κλασσικά μπισκότα σαβαγιάρ, γιατί τα pavesini δεν υπάρχουν στην Ελλάδα...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com