132
Υλικά
- αυγά 5 τμχ
- ζάχαρη άχνη 160 γρ
- φαρίνα 150 γρ
- κρέμα γάλακτος 250 ml
- ζάχαρη άχνη 2 κσ
- βανίλια 1 τμχ
- μαρμελάδα φράουλα 300 γρ
Υλικά Για το παντεσπάνι Αυγά 5 τεμ σε θερμοκρασία δωματίου Άχνη ζάχαρη 160 γρ κοσκινισμένη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 150 γρ κοσκινισμένη Νερό 2 - 3 κουταλιές σούπας προαιρετικά Για την κρέμα Κρέμα γάλακτος 250 ml Άχνη ζάχαρη 2 κουταλιές σούπας Βανίλια 1 τεμ σε σκόνη Για την γέμιση Μαρμελάδα φράουλα 300 γρ Φράουλες για διακόσμηση
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr