91
Υλικά
- αυγά 6 τμχ
- βούτυρο αγελάδος 160 γρ
- ζάχαρη άχνη 70 γρ
- ζάχαρη 360 γρ
- κουβερτούρα 470 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 160 γρ
- μαρμελάδα βερίκοκο 500 γρ
Κέικ 6 ασπράδια αυγών 6 κρόκοι αυγών 160 γρ. βούτυρο αγελάδας, τεμαχισμένο 70 γρ. ζάχαρη άχνη 130 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική 180 γρ. κουβερτούρα γύρω στο 55%-66% κακάο, ψιλοκομμένη 160 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο 500 γρ. μαρμελάδα βερίκοκο Γλάσο 230 γρ. ζάχαρη 290 γρ. νερό 80 γρ. ζεστό νερό 290 γρ. κουβερτούρα γύρω στο 55%-66% κακάο, ψιλοκομμένη
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr