83
Υλικά
- ασπράδι 6 τμχ
- ζάχαρη 1.5 φλ
- κακάο 2.5 κσ
- κορν φλάουρ 1 κσ
- λευκό ξύδι 1 κγ
- βανίλια 1 τμχ
- μασκαρπόνε 250 γρ
- γιαούρτι 200 γρ
- μέλι 2 κσ
- κακάο 1 κσ
- λικέρ κεράσι 2 κγ
- κεράσια 25 τμχ
Είναι τόσο αέρινη, σοκολατένια και λαχταριστή, που επιβάλλεται να τη δοκιμάσετε! Κι αν αποφασίσετε να την εμφανίσετε σε τραπέζι, σας εγγυώμαι ότι θα εντυπωσιάσετε τους πάντες! Όσο για την προετοιμασία της, είναι ιδιαίτερα απλή και δεν απαιτεί ιδιαίτερες τεχνικές. Θα πρέπει να είστε μόνο λίγο υπομονετικοί στο να ψηθεί και να κρυώσει καλά η πάβλοβα. Με άλλα λόγια, ακολουθήστε τις οδηγίες προσεκτικά και θα έχετε την επιτυχία στο τσεπάκι!...
Διάβασε τη συνταγή στο sundayspoon.blogspot.com