Σοκολατένια πάβλοβα με μασκαρπόνε, κεράσια και σιρόπι μελιού

Καταχωρήθηκε στις 23/06/13

7 Ψήφοι Ψήφισε

Είναι τόσο αέρινη, σοκολατένια και λαχταριστή, που επιβάλλεται να τη δοκιμάσετε! Κι αν αποφασίσετε να την εμφανίσετε σε τραπέζι, σας εγγυώμαι ότι θα εντυπωσιάσετε τους πάντες! Όσο για την προετοιμασία της, είναι ιδιαίτερα απλή και δεν απαιτεί ιδιαίτερες τεχνικές. Θα πρέπει να είστε μόνο λίγο υπομονετικοί στο να ψηθεί και να κρυώσει καλά η πάβλοβα. Με άλλα λόγια, ακολουθήστε τις οδηγίες προσεκτικά και θα έχετε την επιτυχία στο τσεπάκι!...

Διάβασε τη συνταγή στο https://sundayspoon.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!