82
Υλικά
- αυγά 7 τμχ
- αλεύρι 7 κσ
- ζάχαρη 7 κσ
- κακάο 3 κσ
- βανίλια 1 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- σαντιγί 1 φακ
- γάλα 200 ml
- ζελέ 1 φακ
- βανίλια 1 τμχ
- ζαχαρούχο γάλα 2 κσ
- ζάχαρη άχνη 2 κσ
- μαρμελάδα φράουλα 4 κσ
- λικέρ φράουλα 2 κσ
- ζάχαρη 1 κούπα/ες
- βανίλια 1 τμχ
- χυμός λεμονιού 1 κγ
- λικέρ φράουλα 1 σφην
- σοκολάτα κουβερτούρα 250 γρ
- γάλα εβαπορέ 150 γρ
- μαργαρίνη 1 κσ
- μέλι 1 κσ
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ 7 αυγά 7 κ.σ κοφτές αλεύρι 7 κ.σ κοφτές ζάχαρη 3 κ.σ γεμάτες κακάο 1 βανίλια 2 κ.γ μπέικιν 1 πρέζα αλάτι
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ ΦΡΑΟΥΛΑΣ 1 φακελάκι γκαρνί σκόνη βανίλια 200 ml γάλα κρύο 1 φακελάκι ζελέ σκόνη 200 ml βραστό νερό 1 βανίλια 2 κ.σ γεμάτες ζαχαρούχο γάλα ή 2 κ.σ άχνη ζάχαρη (προαιρετικά εγώ έβαλα) λίγες σταγόνες χρώμα ζαχαροπλαστικής (προαιρετικά) 3-4 κ.σ μαρμελάδα φράουλα αραιωμένο με 1-2 κ.σ ποτό φράουλας (προαιρετικά)
...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com