77
Υλικά
- μαργαρίνη 250 γρ
- ζάχαρη 200 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- αλεύρι 500 γρ
- γάλα σόγιας 300 ml
- γάλα αμυγδάλου 300 ml
- μπέκιν πάουντερ 15 γρ
- γιαούρτι σόγιας 750 γρ
- βανίλια -
- φράουλες -
- κρέμα γάλακτος σόγιας 1 πκτ
Ανεπανάληπτη και πανεύκολη φραουλότουρτα χωρίς γάλα. 250 γρ. μαργαρίνη 200 γρ. ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι 500 γρ. αλεύρι 300 ml νερό ή γάλα σόγιας/αμυγδάλου 15 γρ baking powder 750 γρ. γιαούρτι σόγιας (στραγγισμένο όσο γίνεται) ζάχαρη (όση επιθυμούμε) βανίλια φράουλες σε κομματάκια 1 πακέτο soy whipped cream φράουλες για τη διακόσμηση
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr