35
Υλικά
- φαρίνα 200 γρ
- σοκολάτα κουβερτούρα 100 γρ
- ζάχαρη 140 γρ
- αυγά 6 τμχ
- βούτυρο 40 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- κονιάκ 3 κσ
- κρέμα ζαχαροπλαστικής 1 φακ
- φρουί γλασέ 150 γρ
- φυτική σαντιγί (garni) 1 κουτί
ΥΛΙΚΑ (για το παντεσπανι σοκολατας)200 γρ.αλευρι φαριν απ100 γρ.σοκολατα κουβερτουρα κομμενη σε κομματακια 140 γρ.ζαχαρη 6 αυγα 40 γρ.βουτυρο 1 πρεζα αλατι Για το σιροπιασμα 1/2 φλ.τσαγιου ζαχαρη 1/2 φλ τσαγιου νερο 3 κ.σουπας κονιακ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ1 φακελο κρεμα ζαχαροπλαστικης στιγμηςμε γευση σοκολατα 1 φλ.τσαγιου φουντουκια καβουρντισμενα και κομμενα στο μουλτι 1 φλ.τσαγιου αμυγδαλο καβουρντισμενο και κομμενο στο μουλτι 150 γρ.γλασαρισμενα φρουτακια ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ 1 κουτι Γκαρνι ζαχαροπλαστικης...
Διάβασε τη συνταγή στο nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.com