64
Υλικά
- γάλα 300 γρ
- κρόκοι 2 τμχ
- κορν φλάουρ 30 γρ
- ζάχαρη 170 γρ
- τυρί κρέμα 300 γρ
- λευκή σοκολάτα 100 γρ
- σαβουαγιάρ 200 γρ
- baileys 8 κσ
- crème fraiche 200 γρ
- ζάχαρη άχνη 2 κσ
- μαρμελάδα 400 γρ
- ζελατίνη 10 γρ
Τούρτα ψυγείου με σαβουαγιάρ, κρέμα ζαχαροπλαστικής και lingonberry jam. Νόστιμος συνδυασμός υλικών, ελαφριά γεύση και όσο χρειάζεται γλυκιά χωρίς να λιγώνει. Όλα όσα συνηγορούν στο να έχουμε ένα επιτυχημένο γευστικό αποτέλεσμα για μια απολαυστική γλυκιά λιχουδιά κατ΄ευθείαν από το ψυγείο μας...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es