76
Υλικά
- αλεύρι 50 γρ
- κορν φλάουρ 30 γρ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- αυγά 2 τμχ
- λευκό κρασί 2 κσ
- ζάχαρη 225 γρ
- λεμόνι 2 τμχ
- μούρα 250 γρ
- ζελατίνη -
- γιαούρτι 200 γρ
- κρέμα γάλακτος 0.5 λτ
- κουβερτούρα λευκή 200 γρ
- αμύγδαλα 150 γρ
- σαντιγί 1 φακ
Υλικά: Βάση μπισκότο: 50 γρ. αλεύρι 30 γρ. κορν φλάουρ 1/2 κοφτό κ.τ, μπέικιν πάουντερ 2 αυγά 2 κ.α. άσπρο κρασί 100 γρ. ψιλή ζάχαρη ξύσμα από 1 λεμόνι. Κρέμα: 250 γρ. μούρα 125 γρ. ψιλή ζάχαρη χυμός και ξύσμα από 1 λεμόνι 1 0 φύλλα ζελατίνη 200 γρ. γιαούρτι 3/8 λίτ. γλυκιά κρέμα γάλακτος. ...
Διάβασε τη συνταγή στο glykesamartiesp.blogspot.com