167
Υλικά
- φαρίνα 40 γρ
- ζάχαρη 100 γρ
- αυγά 4 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- βανίλια 1 τμχ
- ζάχαρη 100 γρ
- νερό 100 γρ
- μαρασκίνο 5 κσ
- κορν φλάουρ 2 κσ
- αλεύρι 2 κσ
- γάλα 1.33 φλ
- ζάχαρη 0.33 φλ
- κρόκοι 4 τμχ
- βανίλια 2 τμχ
- κρέμα γάλακτος 500 ml
- ζάχαρη άχνη 4 κσ
- golden syrup 3 κσ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- κονιάκ 1 κγ
Υλικά
Παντεσπάνι
40 gr. αλεύρι φαρίνα
100 gr. ζάχαρη
4 αυγά
1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν
1 βανίλια
Σιρόπι
100 gr. ζάχαρη
100 gr. νερό
5 κουταλιές της σούπας σιρόπι μαρασκίνο
Κρέμα ζαχαροπλαστικής
2 κουταλιές της σούπας κόρν φλάουρ
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
1 και 1/3 φλιτζάνι γάλα
1/3 φλιτζάνι ζάχαρη
4 κρόκους
2 βανίλιες
Παντεσπάνι
40 gr. αλεύρι φαρίνα
100 gr. ζάχαρη
4 αυγά
1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν
1 βανίλια
Σιρόπι
100 gr. ζάχαρη
100 gr. νερό
5 κουταλιές της σούπας σιρόπι μαρασκίνο
Κρέμα ζαχαροπλαστικής
2 κουταλιές της σούπας κόρν φλάουρ
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
1 και 1/3 φλιτζάνι γάλα
1/3 φλιτζάνι ζάχαρη
4 κρόκους
2 βανίλιες
Διάβασε τη συνταγή στο omorfesgeuseis.blogspot.com