97
Υλικά
- φαρίνα 400 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- ζάχαρη 400 γρ
- μαρμελάδα φράουλα 150 γρ
- βούτυρο 250 γρ
- αυγά 4 τμχ
- γάλα 220 γρ
- βανίλια 2 τμχ
- φράουλες 15 τμχ
- κρέμα γάλακτος 400 γρ
- ζάχαρη 3 κσ
- φράουλες 250 γρ
- μαργαρίνη 125 γρ
- τυρί κρέμα 250 γρ
- ζάχαρη άχνη 550 γρ
Για το παντεσπάνι 400 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 2½ κ.γ. μπέικινκ πάουντερ 1 πρέζα αλάτι 400 γρ. ζάχαρη 150 γρ. σφιχτή μαρμελάδα φράουλα (σαν ζελέ) 250 γρ. βούτυρο μαλακό 4 αβγά 220 γρ. γάλα 2 βανίλιες 15 κατακόκκινες πολτοποιημένες φράουλες Για τη γέμιση 400 γρ. κρύα κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 3 κ.σ. ζάχαρη 250 γρ. φράουλες σε φέτες Για την επικάλυψη 125 γρ. μαργαρίνη μαλακή 250 γρ. τυρί κρέμα ... Υλικά: φαρίνα, μπέκιν πάουντερ, ζάχαρη, μαρμελάδα φράουλα, βούτυρο, αυγά ...
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr