63
Υλικά
- τυρί κρέμα 600 γρ
- στραγγιστό γιαούρτι 300 γρ
- χυμός λεμονιού 3 κσ
- ζελέ πορτοκάλι 1 φακ
- ζάχαρη 75 γρ
- μαρμελάδα πορτοκάλι 3 κσ
- φιστίκι Αιγίνης 4 κσ
- πορτοκάλια 4 τμχ
- ζάχαρη 4 κσ
- ζελατίνη 2 φύλλα
- παντεσπάνι 1 τμχ
Υλικά 1 βάση σοκολάτα για τούρτα (έτοιμη) Για την κρέμα 600 γρ. τυρί κρέμα 300 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 3 κουταλιές χυμός λεμονιού 1 φακελάκι ζελέ πορτοκάλι 75 γρ. ζάχαρη 3 κουταλιές μαρμελάδα πορτοκάλι Για την επίστρωση 4 κουταλιές τριμμένο φιστίκι Αιγίνης 4 πορτοκάλια (ο χυμός τους ) 4 κουταλιές ζάχαρη 2 φύλλα ζελατίνας...
Διάβασε τη συνταγή στο glykesamartiesp.blogspot.com