136
Υλικά
- μαργαρίνη 250 γρ
- κακάο 8 κσ
- ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί
- πτι μπερ 1.5 πκτ
- κονιάκ 4 κσ
- γάλα φρέσκο 2 λτ
- γάλα 2 λτ
- ζάχαρη 0.25 φλ
- κορν φλάουρ 8 κσ
- βανίλια 2 τμχ
- κουβερτούρα γάλακτος 200 γρ
- σαντιγί 300 γρ
- τρούφα σοκολάτας 150 γρ
250 γρ. μαργαρίνη 8 κ.σ. κακάο άγλυκο 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα 1½ πακέτο μπισκότα πτι μπερ ολικής άλεσης 4 κ.σ. κονιάκ Για την κρέμα σοκολάτα-βανίλια 2 λίτρα φρέσκο γάλα 1- 1/4 φλ. ζάχαρη 8 κ.σ. κορν φλάουρ (γεμάτες) 2 βανίλιες 200 γρ. κουβερτούρα γάλακτος τριμμένη 1 συσκευασία μπισκότα πτι μπερ 4 κ.σ. γάλα κρύο 4 κ.σ. κονιάκ 300 γρ. σαντιγί 150 γρ. τρούφα σοκολάτας
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr