384
Υλικά
- κρόκοι 6 τμχ
- ασπράδι 6 τμχ
- ζάχαρη 150 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 60 γρ
- κακάο 40 γρ
- κρέμα γάλακτος 600 γρ
- κρόκοι 6 τμχ
- ζάχαρη 40 γρ
- κουβερτούρα 620 γρ
- ζάχαρη 100 γρ
- κακάο 20 γρ
- φράουλες 800 γρ
- ζάχαρη 300 γρ
- λεμόνι 2 φέτ
Υλικά
Βάση
Βάση
6 κρόκοι αυγών
6 ασπράδια αυγών
150 γρ. ζάχαρη
60 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
40 γρ. κακάο
Κρέμα σοκολάτας
600 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά
6 κρόκοι αυγών
40 γρ. ζάχαρη
620 γρ. κουβερτούρα με 66%-70% κακάο, ψιλοκομμένη
Σιρόπι
100 γρ. ζάχαρη
250 γρ. νερό
20 γρ. κακάο
Κομπόστα φράουλας
600 γρ. φράουλες, πλυμένες και καθαρισμένες + 200 γρ. επιπλέον για γαρνίρισμα
300 γρ. ζάχαρη
2 στρογγυλές φέτες λεμονιού
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr