363
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 60 γρ
- μπισκότα digestive 120 γρ
- κουβερτούρα 150 γρ
- βούτυρο αγελάδος 30 γρ
- κακάο 20 γρ
- κονιάκ 30 γρ
- μασκαρπόνε 250 γρ
- αυγά 2 τμχ
- ζάχαρη 50 γρ
Υλικά Βάση 60 γρ. βούτυρο αγελάδας 120 γρ. μπισκότα digestive Κρέμα 150 γρ. κουβερτούρα περίπου 70% κακάο 30 γρ. βούτυρο αγελάδας 20 γρ. κακάο 30 γρ. κονιάκ 250 γρ. τυρί μασκαρπόνε 2 μέτρια αυγά 50 γρ. ζάχαρη
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr