Τούρτα σοκολάτας με βάση από καραμέλα Παρλιάρου

Καταχωρήθηκε στις 17/02/15

2 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά Κρέμα 750 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά 3 κλωναράκια βανίλιας 150 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, λιωμένη σε μπεν μαρί 80 γρ. ζάχαρη 6 κρόκοι αυγών 15 γρ. φύλλα ζελατίνας (δηλαδή 3 φύλλα των 5 γρ. ή 6 των 2,5 γρ.) Βάση 120 γρ. βούτυρο αγελάδας 180 γρ. κρέμα γάλακτος ...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.steliosparliaros.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!