59
Υλικά
- σοκολάτα 250 γρ
- μέλι 2 κσ
- κρέμα γάλακτος 550 γρ
- στιγμιαίος καφές 2 κσ
- κανέλα 2 πρέζα/ες
- φουντούκι -
- καραμέλα -
- φρούτα του δάσους -
- ζάχαρη άχνη -
- κακάο -
250 γρ. σοκολάτα καλής ποιότητας με 60% περιεκτικότητα σε κακάο και πάνω 2 κ.σ. μέλι 550 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 2 κ.σ. στιγμιαίο καφέ 2 πρέζες κανέλα Για το σερβίρισμα χτυπημένη κρέμα φουντούκια καραμέλα κόκκινα φρούτα δάσους άχνη κακάο
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr