81
Υλικά
- φουντούκι 150 γρ
- ζάχαρη άχνη 100 γρ
- κρέμα γάλακτος 62 ml
- κουβερτούρα 62 γρ
- ασπράδι 75 γρ
- κορν φλάουρ 10 γρ
- κρέμα γάλακτος 500 ml
- γάλα 375 ml
- κουβερτούρα 750 γρ
- κουβερτούρα 250 γρ
- κρέμα γάλακτος 250 ml
- μέλι 1.5 κγ
Υλικά Για την βάση Φουντούκια ψημένα 150 γρ ανάλατα αλεσμένα Άχνη ζάχαρη 100 γρ Κρέμα γάλακτος 62 ml Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ 62 γρ λιωμένη Αυγά 75 γρ μόνο ασπράδια Κορν φλαουρ ΓΙΩΤΗΣ 10 γρ Για την κρέμα σοκολάτας Κρέμα γάλακτος 500 ml Γάλα 375 ml Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ 750 γρ Για την επικάλυψη Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ 250 γρ Κρέμα γάλακτος 250 ml Μέλι 1 1/2 κουταλάκι γλυκού
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr