87
Υλικά
- μπισκότα digestive 250 γρ
- βούτυρο 100 γρ
- τυρί κρέμα 450 γρ
- ζάχαρη άχνη 100 γρ
- βανίλια 1 τμχ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- κρέμα γάλακτος 250 γρ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- ζάχαρη 65 γρ
- κεράσια 400 γρ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- νερό 75 ml
- κεράσια 800 γρ
- κεράσια 1.1 γρ
Αν η έκφραση “κερασάκι στη τούρτα” χαρακτηρίζει το ιδανικό τέλειωμα σε ένα γλυκό, φανταστείτε πως θα μοιάζει γευστικά ένα απαλό... Αν η έκφραση “κερασάκι στη τούρτα” χαρακτηρίζει το ιδανικό τέλειωμα σε ένα γλυκό, φανταστείτε πως θα μοιάζει γευστικά ένα απαλό κι αέρινο cheesecake γεμάτο με ζουμερά φρέσκα κεράσια στην εποχή τους! Από τη φαντασία στη πραγματικότητα λοιπόν, με την νέα μου συνταγή!
Παρόλο που γενικά αγαπώ και τα ψημένα (τα λεγόμενα Αμερικάνικα) αλλά και τα άψητα τσιζκέικς, (τα λεγόμενα Βρετανικά), το καλοκαίρι η καρδιά μου ποθεί σαφώς περισσότερο τη δροσερή, αέρινη υφή των άψητων. Εμ, τι θα περιμένατε από μιά Ουαλή, άλλωστε!
Παρόλο που γενικά αγαπώ και τα ψημένα (τα λεγόμενα Αμερικάνικα) αλλά και τα άψητα τσιζκέικς, (τα λεγόμενα Βρετανικά), το καλοκαίρι η καρδιά μου ποθεί σαφώς περισσότερο τη δροσερή, αέρινη υφή των άψητων. Εμ, τι θα περιμένατε από μιά Ουαλή, άλλωστε!
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr