ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ ΜΕ ΒΥΣΣΙΝΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Καταχωρήθηκε στις 31/12/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

ΥΛΙΚΑ: Για τον κορμό: 4 ασπράδια 225 γρ. ζάχαρη 1 κ.γ. κορν φλάουρ βανίλια λαδόχαρτο   Για τη σοκολάτα: 1 κιλό κουβερτούρα 200 γρ. κρέμα γάλακτος 500 γρ. βύσσινα κονσέρβα κομπόστα τριμμένη σοκολάτα κακάο 500 γρ. σαντιγί φουντούκια καραμελωμένα τριμμένα  

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.alphatv.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!